Какво печелиш, като губиш нещо…
– нищо, но ще ти проличи,
дали за теб загубеното нещо важно е,
макар и да не признаваш ти.
И времето, макар и бавно,
загубеното нещо сигурно ще заличи,
но винаги ще има бегъл спомен,
който малко да ти нагорчи…
© Алекс Танев Всички права запазени