Jan 20, 2010, 6:29 PM

няма 

  Poetry » Other
466 0 1

Какво печелиш, като губиш нещо…

 – нищо, но ще ти проличи,

дали за теб загубеното нещо важно е,

макар и да не признаваш ти.

 

И времето, макар и бавно,

загубеното нещо сигурно ще заличи,

но винаги ще има бегъл спомен,

който малко да ти нагорчи…

 

 

© Алекс Танев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??