20 янв. 2010 г., 18:29

няма 

  Поэзия » Другая
499 0 1

Какво печелиш, като губиш нещо…

 – нищо, но ще ти проличи,

дали за теб загубеното нещо важно е,

макар и да не признаваш ти.

 

И времето, макар и бавно,

загубеното нещо сигурно ще заличи,

но винаги ще има бегъл спомен,

който малко да ти нагорчи…

 

 

© Алекс Танев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??