12.10.2011 г., 0:20 ч.

Няма... 

  Поезия » Философска
519 0 1

Няма неотворими врати,
няма неспечелими войни,
няма невъзможни мечти,
няма неумиращи трепети,
няма неспасяеми души,
няма непромокаеми ботуши,
няма непростими грехове,
няма невидими шевове,
няма неоправдани постъпки,
няма непремерени стъпки,
няма непобедими врагове,
няма неверни богове,
няма незаконни крале,
няма нестраховито гюлле,
няма непоправими грешки,
няма несгъваеми дрешки,
няма неизпяти песни,
няма неоспорими истини,
няма неинтересни приключения,
няма неправилни заключения,
няма несъдбоносни решения,
няма необорими изкушения,
няма неопасни рискове,
няма недоловими викове,
няма неназовими имена,
няма непрежалими времена,
няма непостижими цели,
няма незастроени парцели,
няма непробиваеми стени,
няма незабравими злини,
няма неримуващи се рими,
няма несмразяващи зими…

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??