24.06.2010 г., 20:44 ч.

Няма фантастика 

  Поезия » Философска
755 0 10

„Невъзможното днес, ще стане възможно утре.”

К. Е. Циолковски

 

Върни се,

неспокоен дух,

упорствай

и с приетото

бори се,

съмнението

въздигни

ти в култ,

докато мисленето

промени се,

че Божият мир

е тъй необятен,

безкрайни са

Вселенските пространства

и няма невъзможно,

за тебе -

търсещият дух!

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??