24 июн. 2010 г., 20:44

Няма фантастика 

  Поэзия » Философская
762 0 10

„Невъзможното днес, ще стане възможно утре.”

К. Е. Циолковски

 

Върни се,

неспокоен дух,

упорствай

и с приетото

бори се,

съмнението

въздигни

ти в култ,

докато мисленето

промени се,

че Божият мир

е тъй необятен,

безкрайни са

Вселенските пространства

и няма невъзможно,

за тебе -

търсещият дух!

© Росица Танчева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??