31.01.2020 г., 19:23 ч.  

Няма ги вече 

  Поезия » Друга
363 2 4

Няма ги, няма ги вече

хората с топли сърца.

Спомен е, спомен далечен,

светлата, блага душа.

 

Няма го, няма го вече

белия сняг пред дома.

Спомен са, спомен далечен,

баба и дядо в нощта...

 

Няма я, няма я вече

моята младост добра.

Спомен е, спомен далечен,

броди в съня ми сама.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??