5.03.2009 г., 6:38 ч.

Няма как да ме забравиш лесно 

  Поезия » Друга
815 0 2
Чуваш ли ме,
мислиш ли за мен,
забрави ли ме...

Чуваш ме, разбира се,
не спираш да мислиш за мен,
няма как да ме забравиш лесно...

Аз съм горчивото в кафето сутрин
и никотина в цигарата ти...
Аз съм сънищата нощем
и съм под възглавницата ти...

Където и да бягаш,
не можеш да се скриеш,
аз съм във всеки спомен
на изстрадалото ти съзнание...

Аз съм по лъчите на зората,
както и по багрите на залеза...
Най-често ще ме намериш в дъжда,
защото сълзите ми са по-безбройни,
даже и от капките роса...

Някой ден ще съжаляваш,
но ще бъде твърде късно...

© Нямам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??