Немеца и турчин
страната управляват.
Животът стана мъчен –
все по- мъчен става.
Украинеца бездетен
не знай дете какво е.
Пред чуждите наведен
без жал народа дои.
От немеца по-беден
на ум и съвест няма.
Имотеца пореден
да грабне дебне само.
О, турчинът е вечен
и приказно богат е,
по-царски обезпечен
потъна в лукс и злато.
Страната управлява
триглава анаконда.
Хем себе си продава
продаде и народа...
© Александър Иванов Всички права запазени
"Стига българи, бе!!!"
Сашо, не че не си прав, ама начетохме са на такива ... "агитации" като стихът ти ...