20.12.2007 г., 12:41 ч.

Няма ме 

  Поезия » Любовна
522 0 12

Не  ме  търси  -  на  изгрева  в  зората,

не  ме  търси  на  залеза  в  последната  сълза,

обрулена  от  твоите  неволи,

разбрах  за  сетен  път,  че  съм  сама.

Сама,  където  морето  заспива,

където  вятърът  не  разбира  гласа  ми,

където  сърцето  само  пулсира

и  бяга  от  тебе  духа  ми.

Не  ме  търси  -  та  аз  не  съществувам,

мираж  съм  в  погледа  на  заранта,

кураж  съм  във  душата  ти  умираща,

вълшебница,  извличаща  те  от  смъртта...

Не  ме  търси  -  не  съм  жена,

та  аз  съм  от  жарава,

създадена  от  огъня  суров,

не  ме  съди - не  съм  за  тебе залък,

залог  съм  аз  във  твоя  свят  широк.

Не  ме  търси  -  в  недрата  на  прибоя,

че  аз  вълна  съм  първа  призори,

добър  бъди  и  само  не  прогонвай

гласа  ми  от   бездънни  висоти...

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??