19.06.2012 г., 10:56 ч.

Няма пари +18 

  Поезия » Пародии
1234 0 1

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Прекрасна, да ти метна ли кесийка

с банкноти и жълтици,

за да хапна твоята кайсийка

и да мачкам тия цици.

 

Трябва ли да те наемам

като селска лятна хижа,

за да ти отнемам

цветето - като те ближа?

 

Виждам те, че си девойче,

с извивки, сЪрце златно,

ама нямам пàри, тъй че,

не може ли безплатно?

© Александър Койчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??