Jun 19, 2012, 10:56 AM

Няма пари +18 

  Poetry » Parody
1238 0 1

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Прекрасна, да ти метна ли кесийка

с банкноти и жълтици,

за да хапна твоята кайсийка

и да мачкам тия цици.

 

Трябва ли да те наемам

като селска лятна хижа,

за да ти отнемам

цветето - като те ближа?

 

Виждам те, че си девойче,

с извивки, сЪрце златно,

ама нямам пàри, тъй че,

не може ли безплатно?

© Александър Койчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??