4.08.2009 г., 16:20 ч.

Няма по-силна болка 

  Поезия » Бели стихове
843 0 14

Няма по-силна болка от тази

да изпратиш детето си,

няма по-страшна орисия от тази

да погалиш безжизненото му лице.

Няма по-голямо проклятие от това

да трябва да продължиш да живееш

ден след ден, пазейки

само спомена и неговите снимки

и да молиш Бог по-бързо и теб да прибере.

И единствената ти утеха да бъде, че някога, някъде

душите ви отново ще се срещнат!

Няма...

 

 

 

 

 

 

-----

На 30.07 т.г. приятелско семейство изпрати сина си... на 22 години.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??