6.03.2018 г., 16:36 ч.

Няма такава държава 

  Поезия » Философска, Свободен стих
407 1 0

Какви студенти?.. Всичко е порнография. В тая държава всичко е за пари, крадци беззаконие с една дума МАФИЯ! Без дрехи, без чест са  жените ни днес. Просяци и бедни по улиците подминаваме  с думите "нямам пари" а от джоба пачката виси. Цигарите една след една,  уиски в другата ръка, гъзари били а нямат една стотинка да се усмихнат дори. Бедни и богати неравнопоставено общество. Богатия от бедния краде, все по богат става, а другия няма какво да яде. Цигари наргилета висим по евтини кръчмета. Къса ти е много полата, удари му една свирка вземи му парата. Нямало работа, малко пари, най лесно е на думи а зад гърба не сбъднати мечти. В кал сме затънали до шия, едва ли някога ще излезем от тая бъркотия!!!

© Галина Ильова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??