24.04.2010 г., 20:13 ч.

Няма такава Любов... 

  Поезия » Любовна
1980 0 5

Няма такава Любов

Искам да бъда танц
Пеперудено-нежен
Ефирен

Искам да бъда куплет
в песен
за теб сътворена

Искам да бъда щрих
под дъгата
загадъчно вплетен

Искам да бъда 
една
сбъдната нежност от Вечност

Искам да бъда Любов
претворена 
от тайната мисъл

Искам да бъда Искра
светеща
твоя
от Нежност.

Няма такава Любов
но я искам.....


 

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??