Apr 24, 2010, 8:13 PM

Няма такава Любов... 

  Poetry » Love
1984 0 5

Няма такава Любов

Искам да бъда танц
Пеперудено-нежен
Ефирен

Искам да бъда куплет
в песен
за теб сътворена

Искам да бъда щрих
под дъгата
загадъчно вплетен

Искам да бъда 
една
сбъдната нежност от Вечност

Искам да бъда Любов
претворена 
от тайната мисъл

Искам да бъда Искра
светеща
твоя
от Нежност.

Няма такава Любов
но я искам.....


 

© Галина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??