22.04.2007 г., 10:02 ч.

Няма те 

  Поезия
620 0 0
Липсваш ми.
И душата ми е празна.
Нищо няма смисъл без теб.
Дърветата, птиците, хората...
Всичко е празно,
щом не си до мен.
В главата ми се блъскат мисли.
Пиша... спирам...
Излизам от реалността.
Вляза ли пак, имам чувството,
че ще умра!
Сърцето ми го няма.
Дупка зее там сега.
Няма те до мен за да ме ст0плиш.
Кошмари ме стряскат през нощта.
Не ми стига само да се наплача.
Просто не мога и не искам без теб.
Но теб те няма...
и аз, вкочанена до смърт, пиша този ред.

                                                                                                     2005

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??