21.12.2011 г., 21:29 ч.

Няма заглавие 

  Поезия » Любовна
477 0 1

Виждам болка в твоите очи,

макар и да я криеш, ти личи.

Знам, че бил си нараняван

- вътрешно опустошаван.

Долавям, че не веднъж,

в очите ти валял е дъжд.

Твоето сърце разбито

от света е скрито.

Позволи ми да се доближа

и парченцата да събера.

Нека нежно те прегърна,

слънцето в живота ти да върна.

Мъчително е, знам.

Но ти не си сам.

Имаш мен и моята любов,

дори за нея да не си готов!

 

дори за нея да не си готов!Виждам болка в твоите очи,
макар и да я криеш ти личи.
Знам, че бил си нараняван
- вътрешно опустошаван.
Долавям, че не веднъж,
в очите ти валял е дъжд.
Твоето сърце разбито, 
от света е скрито.
Позволи ми да се доближа
и парченцата да събера.
Нека нежно те прегърна
слънцето в живота ти да върна.
Мъчително е, знам.
Но ти не си сам.
Имаш мен и моята любов,
дори за нея да не си готов! 

© Косара Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??