9.09.2018 г., 22:04 ч.

Нямам 

  Поезия
475 2 4

 

Нямам желания днешни.
Нито надежди за утре.
Слънцето грее погрешно.
Вятър скимти като кутре.

 

Имам безсънни въпроси.
Смут ми вилнее в душата.
Мислите спят сивокоси.
И се прозява вратата.

 

Тромав е пътят нагоре.
Влача краката си мудно.
Прошка ли чакам? Добро ли? 
Днес да си мъдър е трудно.

 

Тиха тъга татуира 
име "ЛЮБОВ" във сърцето.
Търся я.... не я намирам ...
Примка ми става небето.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??