20.06.2006 г., 8:09 ч.

Нямам право... 

  Поезия
777 0 3



Всички ни гледат,
не свалят очи...
Какво ще направим,
ще се издадем ли?!?
  ................
Покани ме на танц,
само така мога да бъда
в твоите силни ръце...
Притисни ме към себе си
и чуй лудият ритъм на моето сърце...
Погледни в очите ми - там се е скрила любовта
и там трябва да остане тя.
     .............
Всички ни гледат
и нямаме право да се обичаме...
Нямаме право да се докосваме.....
    ...........
Танца свърши...
Но покани ме да друг.
Искам да усетя арома ти
и да се скрия в прегръдката на ръцете ти.......
И поне за миг да бъда щаслива,
поне за миг да имам право на това...
 ............
Завърти ме, омагьосай ме
и нека бъда твоя
поне до края на този танц....

6.май.2006

© Н Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • мерси за топлото посрещане........дано успея да оправдая доверието и това че още не сте ме забравили.........имам още няколко нещица, и дано имам време да ги публикувам, а и да прочета нещо от вас и многото таланти тук!!!поздрави!!!
  • Перфе е!/6/
  • и да се скрия в прегръдката на ръцете ти.......

    Желязно!
Предложения
: ??:??