22.12.2019 г., 16:58 ч.

Нямам си никого 

  Поезия » Авторска песен
792 1 0

Пътувам към нищото

и само изгревът е с мене,

и само изгревът е с мене.

Отново е същото –

душата наранена стене.

Пътувам за никъде

и тишината ме поглъща,

поглъща...

Къде е моят шанс, къде е?

Пак самотата ме прегръща,

прегръща...

 

Припев:

 

Пътувам, пътувам –

тъгувам, тъгувам,

за изгубено време

и разбити мечти.

Защо се преструвам,

че болката в мене

изчезна в денят

в който тръгна и ти.

 

Говоря на себе си

и оставам без думи.

Аз нямам си никого,

не го побира ума ми,

ума ми...

Отново е същото –

душата наранена стене.

Пътувам за никъде

и тишината ме поглъща,

поглъща...

Къде е моят шанс, къде е?

Пак самотата ме прегръща,

прегръща...

 

22-12-2019, Варна

 

ПП: Линк към песента https://soundcloud.com/nadia-412743293/i-have-nobody

 

© Надя Уорендър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??