3.06.2006 г., 23:06 ч.

Нямам сили 

  Поезия
997 1 2
Нямам сили да говоря.
Нямам сили да мълча.
Нямам сили за да споря.
Нямам сили да крещя.
Нямам сили и да плача.
Нямам сили и да спра.
Нямам сили да те гледам.
Нямам сили да те милвам.
Нямам сили да обичам.
Нямам сили да обичам теб.
Нямам сили да поискам,
с тебе да вървим напред

© Милена Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??