15.10.2007 г., 21:43 ч.

Нямаш път към мен 

  Поезия
920 0 3

Защо така боли, толкова мечти
се изпаряват и сякаш ги е нямало преди.
Толкова ли пречки има помежду ни
и какво ме кара да изричам тези думи?

Казваш, че за мене само мислиш,
че за тебе съм това, което винаги си искал.
А защо тогава не намираш път към мене?
Аз те моля, намери го, колкото и време да отнеме.

Защо ме караш да си мисля, че не ме обичаш?
Аз знам отлично колко съм ти нужна,
но имаш ли представа колко си ми нужен ти?
Не го показвам, но истината е, че си ми всичко.

© R Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??