Нямаш сили да ме забравиш.
Нямаш сърце да си тръгнеш.
Нямаш милост да ме оставиш.
Нямаш душа да ме изтръгнеш.
В шепа си стиснала обич неискана.
От недоверие сърцето кърви.
Струна оголена напява за истини.
Черна сълза от красиви очи.
Сянка от допир - острие от кинжал.
Разкъсана истина - жива любов.
Щастлива подкова - белег от кал.
Усмивката моя - твой благослов.
Вечер... Камина... Взрив... Опустошение...
Отговор... Карма... Орис... Разпятие...
Утрото... Цялост... Съдба... Продължение...
Девата... Кръста... Щастлива... Зачатие...
© Красимир Дяков Всички права запазени