12.04.2008 г., 22:56 ч.

Нямо сбогуване 

  Поезия » Любовна
1324 0 17

Из цикъла "Без криле"

 

 

Нямо сбогуване

 

 в отговор на: В зениците от hixxtam

 

 

Сбогувам се!

Безпогледно, без обещания -

със спомен в устните

от сбъднато "Обичам те...".

Накъсва времето

заглъхнали стенания...

Една любов

позорно разсъбличам.

Отивам си! Напук

на клетвени безумия.

Боли ли ме?

От гордост ще замлъкна.

Дъждът разпуква нямо

мойте думи...

Изкусно лъжа!

Стъпките ме водят

в Пъкъла...

Сбогувам се!

Заключих в шепи

миналото време.

И не защото

съм безпаметно цинична,

днес тръгвам мълчешком

от тебе...

 

Заключвам порти,

трудни за обичане...

 

 

24.03.2008 г.

 

---> отговор на hixxtam : Раздялата ще закрещи

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??