12.05.2011 г., 10:19 ч.

О, да! О, не!... 

  Поезия » Пародии
847 0 0

            О, ДА! О, НЕ!...

 

          Диалог между двама

               евродепутати.

 

Англичанинът:

ТИ знаеш ли къде е била

                                   ДАКИЯ?

Французинът:

О, да! Северна съседка

                        на ДИВАКИЯ.

Но моля, не тънете

                           във заблуди!

Днес и Румънците живеят

                               като луди...

Англичанинът:

О, не! Чух да казват

                     нейде там било

югоизточното ни

                             Еврокрило...

Французинът:

О, да! Живеело там племе

                                  упорито,

в престъпно отношение

                       добре развито...

Англичанинът:

О, да!

По цените изпреварило

                              Германия,

а по заплатите  догонвало

                               Танзания...

 

 

 

 

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??