14.02.2021 г., 12:38 ч.

О, Феята е пак при нас 

  Поезия » Любовна
460 1 4

Постой така... пред мен - Всежива,

с усмивка мила да те видя...

и колко, колко си Красива...

отново нямам аз насита...

 

И влюбен - нежно, на ръце

към пъстър свят ще понеса

любимата си... от сърце

ще грееш ти сред чудеса.

 

Това е твой - вълшебен свят

и в танц пречувствен се въртим,

и с твоя смях тук всеки цвят

разцъфва с чар необясним.

 

И елфи сбират се - ликуват -

и песни приказни запяват...

Дъга на любовта рисуват,

слънца в очите им изгряват.

 

Разпръсква вятър блага вест

със пролетен, тържествен глас:

" Кралицата се върна днес!

О, Феята е пак при нас! " .

 

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??