26.05.2005 г., 23:14 ч.

О, как се мразя 

  Поезия
937 0 4

О,как се мразя

как се ненавиждам

о,слабост

твоето име е жена

нахлуваш

в деня ми

вселюбовно

макар да знам,

че ще си тръгнеш

след това...

 

Усещам

погледа ти

в тила си

провлачвам крак...

Върви!

Обръщам се,

усмихвам се

за сбогом.

Такси...

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??