О, не разумний наши юроде!
Защо от всичко наше те е срам?!
Защо пред нашите дела не спирате.
Защо нарочно се заяждате,не знам!?
Нима за вас е Истина Лъжата ви!
О, кривите пътеки са зад вас
Вий не прощавате дори на брата си,
щом с ноктите се борите за власт!
И ние знаем, като вас о,юроде,
че само лудия у нас яде асфалт!
Но знам, че щом и днес така я карате,
Прогреса на България е спрял!
Безумни ли сте, че така я карате
или нямате и капчица морал!
И хитрост само, Господ ви е дал,
освен за себе си, за друг не ви е жал!
14.10.2011г.София
© Христо Славов Всички права запазени