17.03.2019 г., 11:15 ч.

О, виж съдбата си 

  Поезия » Философска
337 1 2

О, виж съдбата си. Сега я виж!
На кой друг ще отдадеш тази радост?
Минава светлината. Не затваряй очи!
Не се лишавай от тази драгост.

О, тя съдбата е в  слънчевите лъчи
Съзерцавай я  с благост!
В живота ти това се случва в онези дни,
когато си отива твойта младост!

О, виж Съдбата си! Сега я виж,
че миг по късно ще се изпари!
Мислите си сега на самоток пусни
и истините отпред усети!

© Светлана Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??