О, виж съдбата си. Сега я виж!
На кой друг ще отдадеш тази радост?
Минава светлината. Не затваряй очи!
Не се лишавай от тази драгост.
О, тя съдбата е в слънчевите лъчи
Съзерцавай я с благост!
В живота ти това се случва в онези дни,
когато си отива твойта младост!
О, виж Съдбата си! Сега я виж,
че миг по късно ще се изпари!
Мислите си сега на самоток пусни
и истините отпред усети!
© Светлана Тодорова All rights reserved.