Гледаме в една и съща звезда на небето през нощта
и взаимно си мислим и мечтаем един за друг.
Но когато звездата вече я няма,
къде отива любовта ни...
О, не, почакай, звездата си е все още там,
през деня може би не се вижда,
но през нощта тя е там и сияе,
чакаща да бъде забелязана
и искаща някой да мисли и мечтае за нея,
искаща някой да бъде до нея...
Звездите на небето са безброй,
но не всички сияят така силно както тази.
О, звездице...
© Ипек Изедин Всички права запазени