25.01.2024 г., 18:01 ч.

Обещай ми 

  Поезия
103 1 2

ОБЕЩАЙ МИ
никога да не си 
вземем куче,
което да ни пази
един от друг.

 

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??