Jan 25, 2024, 6:01 PM

Обещай ми 

  Poetry
105 1 2

ОБЕЩАЙ МИ
никога да не си 
вземем куче,
което да ни пази
един от друг.

 

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??