6.08.2008 г., 9:50 ч.

Обещай ми! 

  Поезия » Любовна
626 0 5
Обещай ми!

Аз искам влюбена да бъда
и да ме обичаш все така
с нестихваща обич луда
да изгаряш моята снага.

Аз искам цял живот да ти държа ръцете,
да ме водят към светлината в мрака
и искам да ти слушам сърцето,
което цял живот за мен може да чака.

Аз искам все за теб да съм красива,
за другите да ослепееш ти...
Искам все така да ме правиш щастлива
с целувките си, с ласките с очи...

Аз искам все така да ме целуваш
с дъх на цвете в планината
и тъй изпепеляващо да ме жадуваш,
тъй както нощта жадува тъмнината...

Аз искам ти да си ми опора,
когато падам да ме задържиш,
аз искам винаги да бъда твоя
и като верен орел над мен да бдиш...

Аз искам да ми обещаеш,
че все така влюбена ще бъда,
че няма никога да ме оставиш
и няма да ми позволиш да те изгубя!

17.07.2008
 

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??