17.05.2015 г., 0:14 ч.  

Обещаната приказка 

  Поезия » Любовна
480 0 0

ОБЕЩАНАТА ПРИКАЗКА

 

Надежда Павлова /Перличка/

 

Обич моя, заспивай... Ще бъда твоята приказка...

Ще разказвам за минало, бъдеще, вчера и днес ...

Ето, сълзите спират. Отново съм с теб и съм истинска.

Искам само да знаеш, че всичко ще бъде наред.

 

Ще изгрея за теб, щом звездата последна залезе.

Ще направя вълнички, когато другите спрат.

Ще ти бъда небе. Най-красивият пролетен лебед.

Ще ти бъда светило последно и първо в нощта.

 

Ще остана накрая за теб, десета орисница.

Ще съм нимфата бяла, влюбена само във теб.

Ще докосвам мечти, от несбъднатост изпарили се.

Ще съм цялата нежност, преродена в душа на поет...

 

15 май 2015

© Надежда Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??