15.09.2009 г., 15:17 ч.

Обещание 

  Поезия » Любовна
814 0 7

                     *Прераждаме  се, докато грешим.*

 

След всички грешки , дето натворих,

е ясно - пак ще се завърна.

Ще бъда непременно по-добра.

И докато те срещна - ще те търся.

Ще бъда силна, нежна, кротка,

чаровна, умна, духовита, мила...

Ще бъда идеалната жена.

И непременно - дяволски красива.

Ще бъда сън, мечта за всеки мъж

и ще ми е приятно да съм търсена,

но аз ще съм единствено със теб,

за да извършим всичко

в тоз живот несвършено.

И ако все пак  някаква причина

отново ми попречи да съм с теб -

ще съгреша нарочно.

Ще се преродя отново.

И за пореден път

ще дойда да те търся.

© Алена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??