3.01.2009 г., 13:10 ч.

Обещание 

  Поезия » Любовна
696 0 2
 

ОБЕЩАНИЕ

На Дани

 

 

 

Мое щастие, моя любов, мое всичко,

обещавам ти да не остарявам,

да не ходя брадясал и лесничко

да не се роня, да не се предавам.

 

 

Мое щастие, моя любов, мое всичко,

спирам вече да гоня вятъра,

с теб ми е честно, душичко -

връзвам коня и край на театъра!

 

 

 

Обещавам ти себе си,

обещавам ти бъдното,

обещавам ти пътя си,

и лекото, и стръмното.

 

Обещавам ти дните си,

обещавам ти бремето,

с неизбежните залези

на живота и времето.

 

 

 

Мое щастие, моя любов, мое всичко,

имам те истински и те обожавам.

Другото сякаш е мъничко -

и пет пари за него не давам!

 

 

Мое щастие, моя любов, мое Даничко,

обещавам ти да не остарявам,

и понеже нямам друго по-лично!

Даже края си ти подарявам!!!

 

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ..."мое всичко"... - красиво...
    Хубаво е когато човек е сигурен в обещанията си.
    Щастлива 2009-та! Мноооого любов...
  • Честита Нова година!!!
Предложения
: ??:??