30.05.2008 г., 0:37 ч.

Обещание 

  Поезия » Любовна
593 0 1

Обещание

♥Докогато Свят Светува,
♥любовта ни ще царува,
♥не забравяй мойте устни,
♥тъй красиви и тъй вкусни.

 

__$$$$$_______________$$ $$$
__$$$$$$______________$$$$$$
___$$$$$$$___________$$$$$$$
_____$$$$$$$$_______$$$$$$$$
______$$$$$$$$$_____$$$$$$$
________$$$$$$$$____$$$$$$$
_________$$$$$$$$$__$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$
_______________$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$$$$
________$$$$$$$$$$$$$$$$
_______$$$___$$$$$$$$$$$$
______$$$$$_$$$$$$$$$$$$$
_____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_______$$$$$$$$$$$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$$$$

© Анна-Мария Ангелинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??