May 30, 2008, 12:37 AM

Обещание 

  Poetry » Love
598 0 1

Обещание

♥Докогато Свят Светува,
♥любовта ни ще царува,
♥не забравяй мойте устни,
♥тъй красиви и тъй вкусни.

 

__$$$$$_______________$$ $$$
__$$$$$$______________$$$$$$
___$$$$$$$___________$$$$$$$
_____$$$$$$$$_______$$$$$$$$
______$$$$$$$$$_____$$$$$$$
________$$$$$$$$____$$$$$$$
_________$$$$$$$$$__$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$
_______________$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$$$$
________$$$$$$$$$$$$$$$$
_______$$$___$$$$$$$$$$$$
______$$$$$_$$$$$$$$$$$$$
_____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_______$$$$$$$$$$$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$$$$

© Анна-Мария Ангелинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??