30.05.2023 г., 22:51 ч.

Обещание 

  Поезия » Пейзажна
170 0 0

Нежно-бяла, светла, чиста
вечно бродя със надежда,
с поглед зорък, искрен, бистър
късчета съдба подреждам.

 

В облак пухен аз се рея,
с вихри споря, бури боря.
С пълно гърло песен пея-
щом го мога-ще го сторя!

 

Плащ от мрак е моят пристан
в нощ-разкош, смола и блясък,
друго нищо аз не искам
щом над времето ще властвам...
 

© Мария Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??