15.02.2007 г., 15:05 ч.

Обещавам 

  Поезия
980 0 4
Днес, мамо, ти с живот си ме дарила
и трябва да е най-щастливият ми ден,
но душата ми от болка се е свила,
защото няма те до мен!
И пак поглеждам снимката ти черно-бяла,
усмивката ти - ангелски добра,
и пак изричам с обич - "Мамо!
На небето ли си ти сега?"
Свещичка паля днес за теб и моля те,
прости ми - с живот не мога аз да те даря,
но знай, че ти живееш всеки миг в мен,
в сърцето ми, в спомена и в любовта!
И обещавам, че от днес ще бъда
по-мила, искрена, добра,
надежда, обич, вяра ще раздавам,
за да мога да те видя аз отново...
Навярно някъде из рая!!!

                         04.02.2006г.

© Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??