7.04.2008 г., 15:44 ч.

Обещавам лъжи... 

  Поезия
543 0 2
 

Обещавам лъжи...

 

Казвам поредната лъжа

и ти отново вярваш в това...

Пристрастен си към лъжовната пелерина,

с която те завивам в любовната зима.

Милвам те с лъжовно перо -

перо, от моето измамно крило,

обгръщащо те само в мечтите.

Ефирно и нежно,

как да не повярваш в лъжите?

Плета поредните лъжовни нишки,

с които да премережа очите ти -

тъй ефирни и нежни,

само те споделят твоите копнежи.

Никой не може да ти даде това,

което ще ти обещая сега!

За мен това са само лъжи,

за теб - бленувани мечти.

© Савина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Игра за напреднали
  • Любовта е истинска само когато е заобиколена от истината!Лъжата убива самият теб...
Предложения
: ??:??