24.11.2007 г., 9:42 ч.

Обесник 

  Поезия » Друга
709 0 6
 

Обесник

 

Примка от здраво въже.

Устните шепнат молитва.

Чувам. Смъртта го зове.

После си столчето ритва.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??