28.09.2016 г., 20:14 ч.

Обезмаслител и тиган 

  Поезия » Любовна
257 0 0

Едничка твоя капка в мен.
Разтвор, заедно се сляхме...
Аз станах по-обезмаслен.
После... После заблестяхме!
 

Без петна и без загари
се чувствам сякаш като нов...
Но изчезна, сам остави,
сам да се пържа, без любов.

© Красимир Всички права запазени

продуктово позициониране...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??