28 сент. 2016 г., 20:14

Обезмаслител и тиган 

  Поэзия » Любовная
259 0 0

Едничка твоя капка в мен.
Разтвор, заедно се сляхме...
Аз станах по-обезмаслен.
После... После заблестяхме!
 

Без петна и без загари
се чувствам сякаш като нов...
Но изчезна, сам остави,
сам да се пържа, без любов.

© Красимир Все права защищены

продуктово позициониране...

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??