20.09.2011 г., 23:21 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
872 0 16

Усещам те –

вълшебен лъх,

с мигли,

с очи,

с устни…

Докосваш ме,

умората отмиваш,

усмихваш ме

и трепетни трели

в сърцето ми запяват.

Светът изгрява

като нов –

с цветни пъпчици

и птичи шепот,

защото теб те има…

http://www.youtube.com/watch?v=McXls7-9Mzo&feature=related

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??