6.07.2015 г., 11:03 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
426 1 2

Не искам тази обич,

от която ме боли.

Искам те такава, с мечти

и с усмивка да блести.

 

Нека си чаровно мил,

нека си прекрасно верен,

а сърцата с обич да туптят

в деня, за двама ни стаен.

 

Утрото с обич да ни буди.

В погледа да блесне радостта.

Да пожелаем любовта,

която само ти ми даваш.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Елена допадна ми твоето стихче.Има смисъл не е само нахвърлени думи както някои пишат
  • Благодаря, че сте ме прочели !
Предложения
: ??:??