20.11.2010 г., 21:10 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
537 0 0

Очите, които се търсят

и вечно  не намират брод,

потъват, изплуват и бързат -

надпреварват се с тебе, живот.

 

Ръцете, които докосват

със пръстите нежни дъгата,

 с огън душата жигосват

и  бавно потръпва снагата.

 

Телата, които преплитат

своите клони разстлани,

бавно към светлината отлитат

и  в вечността остават сбрани. 

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??