12.10.2014 г., 0:27 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
871 0 4

"Обич" - дума незнайна, чудата.

Дума внедрена в на човека главата.

Дума разбирана от всеки различно.

Дума описваща нещо епично.

Дума причинявала войни,

но също и събирала души.

Дума изричана с надежда, с любов.

Понякога с мъка по спомен суров.

Дума изпитана и залъгваща също.

Дума променяща човешката същност.

И в крайна сметка какво е обичта?

Просто дума с различни лица. 

© Мира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??